Доставка

ДОСТАВКА НА ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ
Не е необходимо да мислите как новите мебели за вашето дете или аксесоари ще стигнат до Вашия дом – Куриерска фирма Спиди ще транспортира покупката Ви.
Каква е цената на доставка на продуктите в сайта?
Цената на доставка за онлайн поръчки, направени през www.adiroom.com се определя в зависимост от вида, размера и теглото на стоките, адреса за доставка и броя на артикулите в поръчката по ценоразпис на Куриерска фирма Спиди: https://services.speedy.bg/calculate/
Забележка: В цената на доставката не е включено качване на стоките до входната врата и Аdiroom, респективно куриерската фирма, няма задължение за разнасяне на доставените стоки. Доставката се извършва до офис на куриерската фирма или посочения от потребителя адрес, като получаването на стока се извършва пред отворените врати на превозното средство.
Какви са опциите за доставка?
Доставката се извършва от Куриерска фирма Спиди
Начинът на доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя, са видими преди финализиране на всяка поръчка. Доставките с куриерска фирма Спиди са с опции за доставка до личен адрес или до офис на куриерската компания.
Какъв е срокът на доставка?
• За доставка на налични стоки срокът на доставка е от 2 (два) до 5 (пет) календарни дни;
• За доставка на неналични стоки с дълъг срок на доставка, същият се калкулира за всяка отделна стока във виртуалната количка. В този случай за очакван срок на доставка се взима най-късният срок от всички избрани артикули във виртуалната количка;
Срокът на доставка е отбелязан при завършване на поръчката, както и в имейла за потвърждение на същата.
Срокът на доставките може да бъде удължен при официални празници и/или почивни дни, със срока на неработните дни. При избрано плащане по банков път сроковете за доставка започват да текат от датата на получаване на цената на поръчката по банковата сметка на дружеството.
Възможно ли е поръчката да се плати на куриер при доставка?
Опцията Плащане при доставка е валидна за всички продукти с кратък срок на доставка. Възможността за избор на опция „плащане при доставка“ е видима при финализиране на всяка поръчка.
При избор на плащане чрез Плащане при доставка се начислява такса „плащане при доставка“, която е платима заедно с цената на доставката.
За ваше улеснение и за избягване на плащане на такса „плащане при доставка“ Ви препоръчваме да изберете плащане с банкова карта при завършване на Вашата поръчка.
Възможно ли е плащане с карта при доставка?
Всеки куриер разполага с мобилно POS устройство, чрез което бързо и удобно може да се направи плащане с кредитна/дебитна карта.

Adiroom използва бисквитки.

Количка
  • Нямате продукти в количката