Органайзер за фиби и диадеми

Органайзер за фиби е специално разработен за съхранение на детските фиби, диадеми и герданчета.
Едното краче е предвидено за поставяне на фиби, а другото за поставяне на диадеми. В горната част на дървеното облаче има закачалка за поставяне на герданчета.

Органайзер за фиби  е изработен от висок клас  шперплат Бреза 9мм. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани  бои на водна основа. Крачетата са изработени от  плат, предвидено е да се свалят и поставят лесно, за да се почистват и перат.
Органайзер за фиби и диадеми е ръчно изработен, Използваните цветове на точиците върху дървената част на облака са бледи и меки  – розов, зелен, син и жълт цвят.

Предлагаме ви възможност за изписване на  името на детето върху ораганайзера.
В този случай е необходимо е да изберете персонализация и да изпишете името на детето при попълване на Вашите данни за поръчка в полето “Бележки за поръчката”  .

до 7 работни дни
дървено облаче: 40,3х26,5см
крачета от плат: 60см и 55см

85,00 лв.95,00 лв.

НАЙ-ПОПУЛЯРНИ

Огледало мече

Повече

Огледало мече

Огледалото е изработено от висок клас шперплат Бреза 15мм. За декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа.
Разгледайте

Скрин

повече

Скрин

Изработен е от висок клас шперплат Бреза в комбинация с иглолистна дървесина. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа.
разгледайте

Легло

повече

Легло къщичка

Легло къщичка е изработени от висок клас шперплат Бреза в комбинация с иглолистна дървесина. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа.
разгледайте

Къща за книги

повече

Къща за книги

Къща за книги е изработени от висок клас шперплат Бреза в комбинация с иглолистна дървесина. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа.
разгледайте

Закачалки Точици

повече

Закачалки Точици

Детски закачалки точици за стена могат да се монтират по ваше желание на различни разстояния.
разгледайте

Органайзер за фиби и диадеми с три крачета

повече

Органайзер за фиби и диадеми с три крачета

Органайзер за фиби с три крачета е изработен от висок клас шперплат Бреза. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа. Крачетата са изработени от памучен плат.
разгледайте

Adiroom използва бисквитки.

Количка
  • Нямате продукти в количката