Условия за връщане

Условия за връщане на закупена стока в онлайн магазин Adiroom
Ако сте направили поръчка в нашия онлайн магазин, имате право да върнете закупената стока в 30-дневен срок от датата на доставката без да посочвате причина за връщане. В случай, че искате да върнете артикули, поръчани онлайн, е нужно да спазите следните условия.
Попълнете формуляра за отказ от онлайн поръчка, може да го свалите от секция за клиента в най-долната част на сайта в дясно. Важно е да попълните всички данни. Ако не знаете номера на поръчката си, ще я проследим по името Ви. Затова е важно името във формуляра да съвпада с името, което присъства в поръчката.
Върнете стоката по куриер.
Опаковката, в която е пристигнал продуктът, не трябва да бъде с нарушена цялост. Стоката трябва да бъде в добър търговски вид и да няма следи от употреба, наранявания и петна.
Всички разходи по връщането на стоката са изцяло за Ваша сметка. До момента на обратното предаване на стоката от Вас на Adiroom, рискът от случайното ѝ погиване или повреждане се носи изцяло от Вас.
Ако изброените условия при връщане на стока, закупена в онлайн магазина ни, са изпълнени, заплатената сума ще Ви бъде възстановена по банков път (на посочената от Вас сметка) в рамките на пет работни дни от връщането на стоката.

Adiroom използва бисквитки.

Количка
  • Нямате продукти в количката