Веселият триъгълник

Децата се развиват и учат най добре, когато експериментират, преживяват и преодоляват различни препятствия. Веселият триъгълник е изключителен, защото има различни стени за катерене, като може едната страна да се сваля и слага и малките любознатели може да преминават под него, като тунел. Веселия триъгълник насърчава децата, укрепва мускулатурата, развива тяхната гъвкавост, координация, като по този начин едновременно децата учат и се забавляват. Към Веселия триъгълник винаги може да се добави забавната люлка или многофункционалния триъгълник за по голямо разнообразие на децата

Възраст: 1 год до 10 год.

Подходящи за : Вътрешна / Външна   употреба

Описание : 2бр. вертикални елемента , тръби ,1бр. стена за катерене

Състав: Брезов Шперплат ,PU лакове , свързващи елементи

Произведено в  България

 

  • Модел:ВЕСЕЛИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
  • Тегло:12.00kg
  • Размери:750.00mm x 750.00mm x 100.00mm
до 7 работни дни
Размери: 750.00mm x 750.00mm x 100.00mm

355,00 лв.

НАЙ-ПОПУЛЯРНИ

Огледало мече

Повече

Огледало мече

Огледалото е изработено от висок клас шперплат Бреза 15мм. За декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа.
Разгледайте

Скрин

повече

Скрин

Изработен е от висок клас шперплат Бреза в комбинация с иглолистна дървесина. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа.
разгледайте

Легло

повече

Легло къщичка

Легло къщичка е изработени от висок клас шперплат Бреза в комбинация с иглолистна дървесина. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа.
разгледайте

Къща за книги

повече

Къща за книги

Къща за книги е изработени от висок клас шперплат Бреза в комбинация с иглолистна дървесина. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа.
разгледайте

Закачалки Точици

повече

Закачалки Точици

Детски закачалки точици за стена могат да се монтират по ваше желание на различни разстояния.
разгледайте

Органайзер за фиби и диадеми с три крачета

повече

Органайзер за фиби и диадеми с три крачета

Органайзер за фиби с три крачета е изработен от висок клас шперплат Бреза. За цветове, декорации и запечатване на материала са използвани бои на водна основа. Крачетата са изработени от памучен плат.
разгледайте

Adiroom използва бисквитки.

Количка
  • Нямате продукти в количката